Loading Events

Short period, great pleasure: for just a few weeks, asparagus seduces us with its delicate aroma and fabulous versatility. Our favorite variety “Meisterschuss” is literally waiting in the wings in the fields of Ketscher Hardthof Hillenbrand.

This four-course menu evening is 100% dedicated to our favorite vegetables, whose diversity must be celebrated. Dominant or restrained, snow-white or grass-green, mousse-like, crunchy, liquid, foamy – asparagus is undoubtedly a culinary all-rounder. Secure your favorite spot now for these special hours by the lake,
Reservations
We accept reservations from 6 pm.

STANGENGLÜCK

CARABINERO | Carpaccio – asparagus – lime – frisée

ROASTED SPARGEL | Miso shallots – Parmesan cheese

STANGENSPARGEL | Veal fillet – Hollandaise sauce – Potatoes

STRAWBERRY | Coconut

Hier können Sie sich bei unserem Newsletter an- und abmelden.

Wenn Sie den auf der Website angebotenen Newsletter beziehen möchten, benötigen wir von Ihnen eine E-Mail-Adresse sowie Informationen, welche uns die Überprüfung gestatten, dass Sie der Inhaber der angegebenen E-Mail-Adresse sind und mit dem Empfang des Newsletters einverstanden sind. Weitere Daten werden nicht bzw. nur auf freiwilliger Basis erhoben. Diese Daten verwenden wir ausschließlich für den Versand der angeforderten Informationen und geben diese nicht an Dritte weiter.

Die Verarbeitung der in das Newsletteranmeldeformular eingegebenen Daten erfolgt ausschließlich auf Grundlage Ihrer Einwilligung (Art. 6 Abs. 1 lit. a DSGVO). Die erteilte Einwilligung zur Speicherung der Daten, der E-Mail-Adresse sowie deren Nutzung zum Versand des Newsletters können Sie jederzeit widerrufen, etwa über den “Austragen”-Link im Newsletter. Die Rechtmäßigkeit der bereits erfolgten Datenverarbeitungsvorgänge bleibt vom Widerruf unberührt. Die von Ihnen zum Zwecke des Newsletter-Bezugs bei uns hinterlegten Daten werden von uns bis zu Ihrer Austragung aus dem Newsletter gespeichert und nach der Abbestellung des Newsletters gelöscht. Daten, die zu anderen Zwecken bei uns gespeichert wurden (z.B. E-Mail-Adressen für den Mitgliederbereich) bleiben hiervon unberührt. Mehr dazu in der Datenschutzerklärung.

Here you can subscribe and unsubscribe to our newsletter.

If you would like to receive the newsletter offered on the website, we require an e-mail address from you as well as information that allows us to verify that you are the owner of the e-mail address provided and that you agree to receive the newsletter. Further data is not collected or only on a voluntary basis. We use this data exclusively for sending the requested information and do not pass it on to third parties.

The processing of the data entered in the newsletter registration form is based exclusively on your consent (Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO). You can revoke your consent to the storage of the data, the e-mail address and their use for sending the newsletter at any time, for example via the “unsubscribe” link in the newsletter. The legality of the data processing operations already carried out remains unaffected by the revocation. The data you provide for the purpose of receiving the newsletter will be stored by us until you unsubscribe from the newsletter and will be deleted after you unsubscribe from the newsletter. Data stored by us for other purposes (e.g. e-mail addresses for the member area) remain unaffected by this. More about this in the privacy policy.

Winter break

23.12.2023 - 1.1.2024

The hotel reopens its doors on Tuesday, January 2, and we welcome our first restaurant guests exactly one week later, on Tuesday, January 9. We are also available for reservations and other requests between the years, you can reach us daily between 9 am and 12 noon – in person, by telephone and by e-mail.

We wish you a happy and relaxing festive season!